Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice nově nabízí budoucím maminkám konzultace s porodní asistentkou zdarma

30.9.2024

Centrum péče o matku a dítě Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice spouští 1. října novou službu s názvem „Hodinka s porodní asistentkou“. Je určena ženám od 25. týdne těhotenství i jejich partnerům a jak název napovídá, půjde o individuální konzultace v oblasti porodu a přípravy na něj.

Během konzultace porodní asistentka s nastávající maminkou probere nebo sestaví porodní plán, provede nastávající rodiče porodními boxy i sálem, seznámí je s informovanými souhlasy a odpoví na všechny otázky týkající se porodu.

„Naším cílem je nabídnout budoucím maminkám potřebné informace a podporu, které jim pomohou lépe se připravit na porod a snížit jejich obavy. Probereme s nimi například různé polohy při porodu, jejich výhody a nevýhody nebo možnosti tlumení bolesti,“ vysvětluje Mgr. Petra Chromková, staniční sestra porodního sálu.

Konzultace jsou zdarma a probíhají každé úterý a pátek od 12:30 do 13:30 hodin. Zájemci se mohou objednat telefonicky na čísle 595 633 509 nebo e-mailem na adrese petra.chromkova@vtn.agel.cz.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: