Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Centrum péče o matku a dítě Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice otevře dveře pro veřejnost 20. března 2024

4.3.2024

Centrum péče o matku a dítě v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice srdečně zve všechny budoucí rodiče na Den otevřených dveří, který se koná ve středu 20. března 2024. Tento den představuje příležitost nahlédnout do prostor gynekologicko – porodnického oddělení.

Zkušené sestřičky a porodní asistentky provedou návštěvníky jednotlivými částmi oddělení a poskytnou jim veškeré potřebné informace o  porodu i péči po něm. Prohlídky se konají průběžně od 10:00 do 17:00 hodin, bez nutnosti předchozí registrace.

„Centrum péče o matku a dítě poskytuje komplexní péči včetně bondingu po spontánním porodu i po císařském řezu, dotepání pupečníku a možnost účasti otce/doprovodu při spontánním i operativním  porodu. Oddělení šestinedělí nabízí nadstandardní pokoje včetně rodinných pokojů a možnost vyřízení rodného listu přímo na místě. Pro rodiče, kteří potřebují návaznou péči, je k dispozici návštěvní služba porodní asistentkou a maminky se mohou obrátit také na laktační poradnu,“ upřesňuje část spektra služeb vrchní sestra Gynekologicko-porodnického oddělení Dana Cechelová.

Všichni zájemci jsou srdečně zváni k účasti na této akci. Více informací najdete na webových stránkách, či na sociálních sítích porodnice.

https://nemocniceostravavitkovice.agel.cz/pracoviste/oddeleni/gynpor.html

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: