Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Nová služba na Oddělení léčebné rehabilitace v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice

14.2.2024

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice zahajuje zcela novou službu na Oddělení léčebné rehabilitace, která přináší pacientům a veřejnosti možnost relaxace a zlepšení zdraví. Novinkou jsou moderní sauny, které jsou nyní k dispozici pro zájemce z řad veřejnosti i personálu.

„Naše sauny poskytují ideální prostředí pro odpočinek a regeneraci těla. Pacienti i návštěvníci mohou vybírat ze dvou typů saun - finské sauny pro tradiční saunování a infrasauny, které nabízejí terapeutické účinky infračerveného záření. Po saunování je k dispozici klidová zóna s ergonomickými lehátky a ametystovými vyhřívacími podložkami, na kterých si mohou hosté odpočinout a načerpat energii. Přijďte a zažijte sami atmosféru našich nových saun! Vaše tělo si zaslouží tu nejlepší péči a my jsme tu, abychom vám ji poskytli,“ láká budoucí zájemce Mgr. Pavla Paskudová, vedoucí fyzioterapeut Oddělení léčebné rehabilitace.

Součástí komplexu je také šlapací koupel, která dodává celému procesu další možnost regenerace a odpočinku. Tato kombinace moderních saun a příjemného prostředí klidové zóny vytváří optimální podmínky pro relaxaci a péči o celkové zdraví člověka.

Pro více informací a rezervace navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte kartotéku Oddělení léčebné rehabilitace v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice. Pro klienta této služby je možnost využít parkování v areálu nemocnice zcela zdarma. Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice se těší na vaši návštěvu!

https://nemocniceostravavitkovice.agel.cz/pracoviste/oddeleni/rhb.html

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: