Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Kytarový virtuos Štěpán Rak poděkuje zdravotníkům prostřednictvím hudebního setkání

21.2.2023

Neotřelé poděkování nabídne v úterý 21. února zdravotníkům Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice hudebník Štěpán Rak. Kytarový virtuos pořádá speciální hudební setkání, prostřednictvím kterého chce vyjádřit poděkování zdravotnickému týmu Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice, kde se v nedávné době léčil.

K myšlence uspořádat koncert pro zdravotníky přivedla Štěpána Raka zejména jeho nedávná hospitalizace v Nemocnici AGEL-Ostrava Vítkovice, kde byl na chirurgickém oddělení léčen se žlučníkovými kameny a kýlou. V návaznosti na pozitivní zkušenost s třídenní hospitalizací pak přišel s myšlenkou poděkování formou umění, které je jemu nejbližší – hudby.

„Ve svém koncertním repertoáru mám víceméně všechny žánry od vážné hudby až k rock and rollu. Zajímají mě i hudby etnické, neboť na svých koncertních cestách jsem navštívil 74 zemí světa a všude jsem měl možnost se s touto hudbou potkávat. Proto často koncipuji své koncerty jako cesty s kytarou kolem světa. Myslím, že právě něco v tom smyslu připravím i pro tento koncert. Nicméně nejraději se nechávám vtáhnout do atmosféry sálu a na místě se rozhodnu, co budu hrát,“ prozrazuje Štěpán Rak.

Unikátní akce proběhne v ostravském Centru Pant. „Je to forma mého poděkování nejen skvělému týmu, který se mé operace ujal, ale i vyjádření mé úcty ke zdravotníkům vůbec,“ dodává 77letý Štěpán Rak, který se dle svých slov cítí po zákroku v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice daleko lépe.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: