Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Úsměv před fotostěnou. Z vítkovické porodnice odchází rodiče s originální vzpomínkou

22.11.2022

Porodnice Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice připravila nejen pro maminky novinku v podobě originální fotostěny, kterou vytvořila ilustrátorka Hana Mičková. Fotozeď zdobí motivy charakteristické pro tuto ostravskou čtvrt, jejiž porodnice je vyhledávanou rodičkami z širokého okolí.

„Jsme hrdí, že jako první v kraji jsme připraveni na tuto instagramovou dobu. Na jaře jsme kromě profilu na Facebooku založili i profil na Instagramu a budeme rádi, pokud nás maminky budou na svých sociálních sítích označovat. Určitě fotostěnu využijeme nejen v porodnici, ale i při propagaci během veletrhů a dalších akcí mimo areál nemocnice,” říká Mgr. Dana Cechelová, MBA, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

Nová fotostěna bude k vidění již tuto středu 23. listopadu na akci TěhuDays v ostravském obchodním centru Futurum, kde budou nejen nastávajícím maminkám k dispozici odborníci z vítkovické nemocnice.

Ilustrátorka Hana Mičková s nabídkou na vytvoření fotostěny neváhala ani minutu. „Nabídku jsem přijala s velkým nadšením. Velmi se mi líbil samotný nápad fotostěny a zároveň jsem tušila, že to bude příjemná práce. To se taky potvrdilo,” konstatuje autorka a ihned dodává: „Myslím si, že fotostěna zpříjemni a zútulní prostředí porodnice. Nejenom maminky se budou moci se svými miminky vyfotit před fotostěnou a odnést si hezkou netradiční fotku. Uchovají si tak vzpomínku na výjimečný okamžik svého života.”

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: