Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Maminka ze Skřipova u Opavy nedá na porodnici Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice dopustit. Odrodila zde již sedm synů

25.10.2022

Mimořádnou důvěru v porodnici Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice prokazuje Michaela Urubová Gottwaldová ze Skřipova na Opavsku, která zde porodila tento měsíc již své sedmé dítě.

Daniel (14), Tomáš (11), Matěj (8), Lukáš (7), Jakub (6), Vojtěch (4) a Štěpán (15 měsíců). To jsou jména sedmi sourozenců 14. října narozeného Šimona, který je osmým dítětem třiatřicetileté maminky a o sedm let staršího tatínka Michala. „Tady se o nás hezky starají. Musím říct, že je tady skvělý kolektiv, od sanitářů přes sestřičky až po doktory. Přestože jsme trošku zdaleka, tak vždycky jedeme tady,” prozradila maminka Michaela s tím, že jednoho syna porodila v jiné v nemocnici, a to jen proto, že vítkovická porodnice procházela v té době rekonstrukcí.

„Jsme rádi, že se k nám maminky opakovaně vracejí a vkládají do nás svou důvěru. Byť je maminka z Opavska, zvolila nás, a to je pro nás veliký projev důvěry. Této dlouholeté věrnosti si nesmírně vážíme. Maminka u nás rodila celkem sedm dětí, což je pro nás nejlepší zpětná vazba ohledně spokojenosti,” těší Mgr. Danu Cechelovou, MBA, vrchní sestru gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

Porodnice vítkovické nemocnice je rodičkami nejen z Ostravy velice vyhledávanou. Samozřejmostí je zde přítomnost otce u porodu, a to i u císařského řezu. Tatínkové zde často využívají i bonding, pokud se maminka například u operačního porodu na to necítí. Velmi vítanou je i služba vystavení rodného listu matrikářkou přímo ve vítkovické porodnici, v případě potřeby návaznost rehabilitací po porodu, ale také rautová snídaně, výběr oběda ze tří možnosti na oddělení šestinedělí a nonstop služba laktační poradny.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: