Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Lepší zdraví je možné podpořit infuzními terapiemi

6.4.2022

Světovou zdravotnickou organizací je 7. duben vyhlášen za Světový den zdraví a k jeho oslavám se připojují zdravotnická zařízení na všech kontinentech. Jak mít tělo v co nejlepší kondici řeší každý a jednou z cest, jak pozitivně podpořit svůj organismus, je pomocí podpůrné infuzní terapie, kterou nabízí Infuzní centrum zdraví Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

Infuzní centrum zdraví nabízí celkem 6 typů vitamínových infuzí, které mohou přispět k dosažení lepšího zdraví a lepší kondice po celý rok. Každá z nich má svá specifika. Klienti si mohou vybrat například Infuzní sérii k regeneraci nervové tkáně, která suplementuje látky přispívající k ochraně nervové soustavy nebo Multivitamínovou infuzi, která doplní zásoby vitamínů skupiny A, B, C, D, a E. Součástí této infuze je vysoká dávka vitamínu C, efektivní zejména kvůli jejímu protizánětlivému a detoxikačnímu efektu, přispívá k regeneraci tkání a orgánů a pomáhá při chronické únavě.

„Podávání infuzního vitaminu C ve vysokých dávkách je poslední roky velice populární. Vysoké dávky vitaminu C přispívají k rychlejší regeneraci při stresových a zátěžových situacích, po vleklých nemocích, jsou oblíbené u sportovců i u onkologických pacientů. Podání vysoké dávky vitaminu C rychle řeší jeho dlouhodobý nedostatek v těle, který se často těžko dohání konzumací ovoce a zeleniny. Infuze vitaminu C lze podávat i preventivně, před chřipkovým obdobím na zvýšení imunity nebo průběžně, pokud Vás čeká náročné stresové období,“ popisuje MUDr. Alexandra Ligová, lékařka ambulance praktického lékaře pro dospělé v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice.

Její slova potvrzují data přímo z Infuzní centrum zdraví, které vítkovická nemocnice vzhledem ke stoupající poptávce po podpůrné léčbě otevřela v loňském roce. Zájem o podávání vitaminu C je zde velký, ale zájemci o infuze se mohou termín předem zarezervovat prostřednictvím webu rezervace.vtn.agel.cz nebo telefonicky na čísle 725 117 283 (číslo je dispozici od pondělí do čtvrtku v čase 8-13 hodin).

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: