Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Demoliční práce v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice dočasně změní vstup do nemocničního areálu

8.3.2022

V druhou březnovou sobotu začíná v areálu vítkovické nemocnice plánové bourání budovy bývalé jídelny a stavební práce přímo u hlavního nemocničního koridoru pro pěší i vozidla si vyžádají dočasnou úpravu vstupu do areálu.

„Během víkendu 12. a 13. března bude kompletně uzavřen pro řidiče vjezd do areálu nemocnice hlavní bránou přes vrátnici a po tyto dva dny bude vjezd do nemocnice k dispozici z Mírové ulice, který běžně slouží pouze k výjezdu,” informuje Ing. Tomáš Mikula, manažer technicko-provozního oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

Zároveň se od 12. března uzavře průchod přes vrátnici také pro všechny příchozí. „Pacientům, návštěvníkům i zaměstnancům nemocnice budou sloužit nově otevřené vstupy, kdy jeden bude z ulice Ruské přímo u budovy rehabilitace (budova D) a další pak bude nově otevřen z Mírové ulice mezi budovami E a H,” upřesňuje Ing. Tomáš Mikula s tím, že chodci i nadále mohou využívat druhý vstup z Mírové ulice v bezprostřední blízkosti nemocniční kantýny.

Dočasné změny v pohybu vozidel i chodců v areálu nemocnice, v případě, že nenastanou neočekávané komplikace, potrvají do čtvrtku 31. března. „Stará budova jídelna je dlouhodobě nevyužívaná a její demolice nám otevírá prostor pro budoucí projekty, které v nemocnici chystáme,” doplňuje MUDr. Stanislav Jackanin, předseda představenstva Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: