Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Skautský oddíl Truhlíci sv. Anežky České nevynechal svou tradiční sbírku pro dětské oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice

18.1.2022

Dvacet jedna let vždy počátkem ledna pravidelně dochází 7. skautský oddíl Truhlíci sv. Anežky České na dětské oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice s nejrůznějšími dárky pro malé pacienty, které získali díky sbírce mezi členy oddílu.

„Abychom rozptýlili dětské obavy a strach ze zdravotních obtíží a nemocničního prostředí, snažíme se děti zaujmout pestrým programem, se kterým nám každoročně pomáhají skauti. Velmi si vážíme jejich zapojení i toho, že pro děti organizují sbírku hraček, společenských her, výtvarných potřeb a knih, se kterými si malí pacienti krátí pobyt jak na oddělení, tak v ambulancích, říká Bc. Bohumila Lokajová, vrchní sestra dětského oddělení Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice.

„Členové skautského oddílu si vždy připraví pro naše malé pacienty i drobný kulturní program, což bohužel v důsledku covidových opatření nyní nebylo možné. Právě proto jsme rádi, že na nás nezapomněli. Děkujeme za návštěvu a dárky, budeme se na ně těšit zase za rok,“ dodává vrchní sestra.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: