Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Pacienti v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice o vánoční atmosféru nepřijdou

23.12.2020

Vánoční výzdoba, poslech koled a sledování pohádek zpestřuje pacientům v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice vrcholící advent a blížící se Vánoce. I když se zdravotníci snaží v tomto období propustit do domácí péče všechny, komu to zdravotní stav dovolí, bude Vánoce v ostravské vítkovické nemocnici trávit více než stovka pacientů.

Z více než sta pacientů, kteří na svátky musí v nemocnici zůstat, leží aktuálně 39 osob na covidových jednotkách, z toho 9 pacientů je ve vážném stavu. Dalších téměř 70 pacientů pak zůstává na oddělení interním či následné péče a péči lékařů potřebuje i několik malých pacientů na dětském oddělení. Navzdory řádící koronavirové epidemii se snaží personál pacientům vánoční svátky co nejvíce zpříjemnit. Prostory oddělení, ambulancí i čekáren zdobí vánoční výzdoba a také tři živé vánoční stromy, které nemocnici věnovaly Lesy ČR.

Do nemocnice přišel v mírném předstihu také Ježíšek, který prostřednictvím NADACE AGEL obdaroval pacienty následné péče. Již v předstihu doporučil ošetřující personál individuálně pro každého pacienta nejvhodnější dárek, který prostřednictvím sbírky firemní NADACE AGEL pořizovali zaměstnanci skupiny AGEL.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: