Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Pacienti v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice o vánoční atmosféru nepřijdou

23.12.2020

Vánoční výzdoba, poslech koled a sledování pohádek zpestřuje pacientům v Nemocnici AGEL Ostrava-Vítkovice vrcholící advent a blížící se Vánoce. I když se zdravotníci snaží v tomto období propustit do domácí péče všechny, komu to zdravotní stav dovolí, bude Vánoce v ostravské vítkovické nemocnici trávit více než stovka pacientů.

Z více než sta pacientů, kteří na svátky musí v nemocnici zůstat, leží aktuálně 39 osob na covidových jednotkách, z toho 9 pacientů je ve vážném stavu. Dalších téměř 70 pacientů pak zůstává na oddělení interním či následné péče a péči lékařů potřebuje i několik malých pacientů na dětském oddělení. Navzdory řádící koronavirové epidemii se snaží personál pacientům vánoční svátky co nejvíce zpříjemnit. Prostory oddělení, ambulancí i čekáren zdobí vánoční výzdoba a také tři živé vánoční stromy, které nemocnici věnovaly Lesy ČR.

Do nemocnice přišel v mírném předstihu také Ježíšek, který prostřednictvím NADACE AGEL obdaroval pacienty následné péče. Již v předstihu doporučil ošetřující personál individuálně pro každého pacienta nejvhodnější dárek, který prostřednictvím sbírky firemní NADACE AGEL pořizovali zaměstnanci skupiny AGEL.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: