Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice rozšiřuje provozní dobu odběrového místa

29.10.2020

Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice reaguje na vysokou poptávku po testování na onemocnění COVID-19 a rozšiřuje provozní dobu svého odběrového místa také o sobotu a neděli.

Odběrové místo rozšiřovalo svou kapacitu průběžně od začátku školního roku. „Zlom přišel na počátku měsíce října, ze dne na den se z průměrných padesáti odběrů stalo 120. Aktuálně odběrový tým denně vyšetří přes 200 osob. Díky šikovnosti zdravotnického personálu a pomoci mediků s administrativní zátěží se nám daří tuto situaci zvládat,“ hodnotí situaci ústavní hygienik Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice Bc. Radek Mikšík a připomíná, že k odběrům mohou přijít lidé na základě doporučení hygieniků nebo praktického lékaře i samoplátci.

„Samoplátce budeme odebírat pouze v pracovních dnech, tito klienti se musí předem objednat přes online formulář laboratoří AGELLAB. Indikované pacienty na konkrétní datum a čas objednává přímo praktický lékař nebo pracovník Krajské hygienické stanice,“ upřesňuje hygienik.

Odběrové místo se nachází jen několik kroků za hlavním vstupem do areálu Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice v zadní části budovy vrátnice. 

 

AKTUÁLNÍ PROVOZNÍ DOBA ODBĚROVÉHO MÍSTA NA COVID-19

Pondělí – neděle (včetně svátků):           7.00 – 15.00

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: