Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Pacienti chirurgického oddělení Vítkovické nemocnice si užívají předvánoční dar v podobě nových televizorů

1.12.2017

V mírném předstihu dostali od Nadačního fondu Pavla Novotného krásný vánoční dárek všichni pacienti chirurgického oddělení Vítkovické nemocnice v Ostravě. Bylo zde pořízeno a namontováno celkem 14 moderních širokoúhlých LED televizorů v celkové hodnotě téměř 114 tisíc korun. Díky daru tak mají televizor k dispozici pacienti každého pokoje chirurgického oddělení.

Televizory předal primářovi chirurgického oddělení a členovi představenstva Vítkovické nemocnice MUDr. Miloslavu Mazurovi předseda správní rady nadačního fondu Ing. Pavel Novotný. „Jsem moc rád, že televize poslouží správné věci a pacienti budou mít o něco větší komfort a zázemí při času stráveném na tomto jinak útulném oddělení,“ uvedl Ing. Pavel Novotný.

„Děkujeme za podporu, které se nám dostalo ze strany nadačního fondu při vybavení pacientských pokojů a dobrovolnické činnosti pro pacienty chirurgického oddělení naší nemocnice,“ poděkoval primář MUDr. Miloslav Mazur, jehož oddělení spolupracuje s nadačním fondem rovněž v oblasti dobrovolnické činnosti.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: