Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 595 633 111
+420 595 633 666

O nemocnici

Ve Vítkovické nemocnici se narodilo tisící miminko

17.9.2015

I Když si to Dominik Křížek neuvědomuje, je právě on důvodem k radosti a oslavám. V pondělí 14. září přinesl Dominikův příchod na svět mnoho radosti rodičům a příbuzným a navíc i celému porodnicko-gynekologickému oddělení Vítkovické porodnice, která je členem skupiny AGEL. Dominik je tisícím miminkem, kterému zde v letošním roce pomohli na svět.

Dominik se narodil ve 13.40 hodin s váhou 4,35 kilogramů a výškou 51 centimetrů. Dodejme, že paní Křížová si touto jedinečnou životní událostí prošla jako zkušená maminka již podruhé a že ji u Dominikova porodu osobně podporoval a pomáhal i jeho tatínek. Jako dárek k jubileu dostala od nemocnice maminka tisícího miminka zdarma k dispozici nadstandardní pokoj na oddělení šestinedělí a praktický dárek pro novorozence.

Do Vítkovické nemocnice přijíždí rodit maminky nejen z Ostravy a okolí, ale i ze vzdálenějších oblastí republiky. Porodnice snaží dlouhodobě na oddělení vytvářet pohodovou a přátelskou atmosféru. S budoucími maminkami také navíc komunikuje skrze nejoblíbenější sociální sítě a maminkám tak prostřednictvím internetu radí i po jejich návratu domů z nemocnice. Kromě toho nabízí řadu doprovodných služeb, od předporodních kurzů po laktační poradnu a také se pyšní titulem Baby friendly Hospital.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: